ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΧΥΤΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Οι χύτρες ταχύτητας Fissler είναι τεχνικά μελετημένες, άνετες στη χρήση και εύκολες στο καθάρισμα. Για να απολαμβάνετε τη χύτρα ταχύτητας για πολλά χρόνια, θα πρέπει πάντα να προσέχετε τις υποδείξεις χειρισμού και φροντίδας.

 

Οδηγίες λειτουργίας

Μπορείτε να κατεβάσετε τις τρέχουσες οδηγίες λειτουργίας ως αρχείο PDF εδώ.
Αν έχετε ένα παλαιότερο μοντέλο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

vitavit® edition

vitavit® edition

» Download (pdf)

vitacontrol®

vitacontrol®

» Download (pdf)

prescook premium teaser 14

Polyχύτρα® Coronal

» Download (pdf)

prescook comfort teaser 14

vitavit® comfort

» Download (pdf)

fissler prescook magic5 15

Magic Comfort

» Download (pdf)

fissler teaserbild1 handling presscook 33

Vitavit Royal

» Download (pdf)

SKT-vitaquick 252x168 13

Vitaquick (as from year of construction 2010)

» Download (pdf)

fissler prescook vitaquick1 15

Vitaquick (untill year of construction 2010)

» Download (pdf)

FAQ

Show all / Hide all

fold faq

Που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για τη χύτρα ταχύτητας;

Στα καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα Fissler, στα σχετικά τμήματα πολυκαταστημάτων ή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler. 

fold faq

Μπορώ να παραγγείλω ανταλλακτικά απευθείας από εσάς;

Ναι. Στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler: Αγαμέμνονος 47, 17675 Καλλιθέα, Τηλ.: 0030 210 9478770 

fold faq

Ποιες χύτρες ταχύτητας είναι κατάλληλες για επαγωγικές εστίες;

Όλες οι χύτρες ταχύτητας Fissler είναι κατάλληλες για επαγωγικές. Αυτό διακρίνεται από τη σφραγίδα στη βάση. Αν στη σφραγίδα αναγράφεται "CookStar" ή "Induction," το σκεύος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγωγικές εστίες.

fold faq

Υπάρχουν λεκέδες στη χύτρα ταχύτητας. Τι μπορώ να κάνω;

Πρόκειται για αποχρωματισμούς, οι οποίοι προκαλούνται από ουσίες στο νερό που απορροφά το παθητικό στρώμα του ανοξείδωτου ατσαλιού. Αυτοί οι αποχρωματισμοί στο ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί, επίσης, να δημιουργούνται από καθαριστικά με μεγάλη αναλογία σε βασικά πυριτικά άλατα και φωσφορικά άλατα. Επιπλέον η προσθήκη αλατιού σε νερό που δεν έχει βράσει ακόμα, μπορεί να οδηγήσει σε αποθέσεις κρυστάλλων από άλατα στη βάση του σκεύους. Στη συνέχεια, τα άλατα αντιδρούν με το ανοξείδωτο ατσάλι και σχηματίζουν μικρούς, άσπρους λεκέδες στη βάση του σκεύους. Αποχρωματισμοί προκαλούνται, επίσης, όταν ένα σκεύος από ανοξείδωτο ατσάλι τοποθετείται σε μια εστία που είναι ήδη πολύ ζεστή. Οι αποχρωματισμοί αφαιρούνται πολύ εύκολα με το καθαριστικό φροντίδας για ανοξείδωτο ατσάλι της Fissler. 

fold faq

Η χύτρα ταχύτητας δεν λειτουργεί πλέον σωστά. Τι μπορώ να κάνω;

Ανατρέξτε στο Κεφάλαιο 10, "Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις χύτρες ταχύτητας" στις Οδηγίες Χρήσης, ή απευθυνθείτε στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών του εξουσιοδοτημένου εμπόρου Fissler. Στη διάθεσή σας είναι επίσης το κεντρικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler. 

fold faq

Μπορώ να παραγγείλω από εσάς ένα πλήρες σετ χύτρας ταχύτητας;

Για να παραγγείλετε τις χύτρες ταχύτητας και τα καπάκια για χύτρες ταχύτητας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στα εξουδιοδοτημένα καταστήματα specialty retailer.

fold faq

Οι χύτρες ταχύτητας τοποθετούνται σε πλυντήριο πιάτων;

Γενικά το σκεύος μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο προσέξτε ότι από τα καπάκια θα πρέπει να αφαιρούνται οι στεγανοποιητικοί δακτύλιοι, όπως και η λαβή από το καπάκι της magic comfort και η κύρια βαλβίδα από την Vitavit Royal.

fold faq

Για πόσο διάστημα ισχύει η εγγύηση για τη χύτρα ταχύτητας και για πόσο διάστημα εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών;

Η Fissler προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση για όλα τα μεμονωμένα τμήματα (εκτός από τα εξαρτήματα που υφίστανται φυσιολογική φθορά, όπως ο στεγανοποιητικός δακτύλιος, οι δακτύλιοι Ο, οι στεγανοποιήσεις στη βάση της βαλβίδας και οι μεμβράνες σιλικόνης). Η εγγύηση παύει να ισχύει σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης και δεν ισχύει για καθαρά οπτικές ενδείξεις φθοράς. Η Fissler εγγυάται 10ετή διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα τα λειτουργικά μέρη - από το στεγανοποιητικό δακτύλιο έως την κομπλέ λαβή στο καπάκι

fold faq

Ποια είναι η προβλεπόμενη χρήση των εσωτερικών σκευών;

Με τα εσωτερικά σκεύη μπορείτε να μαγειρέψετε στον ατμό (διάτρητο σκεύος), να ξεπαγώσετε κατεψυγμένα φαγητά (διάτρητο ή αδιάτρητο σκεύος), να αφαιρέσετε το χυμό από φρούτα (διάτρητο σκεύος στο αδιάτρητο σκεύος), ή να μαγειρέψετε διάφορα φαγητά ταυτόχρονα (διάφορα σκεύη στοιβαγμένα). 

fold faq

Έχω πρόβλημα όταν το κρέας ή άλλα φαγητά πρέπει να 'δέσουν', γιατί καίγονται. Τι κάνω λάθος;

Θα πρέπει να βράσετε και να ανακατέψετε ξανά το κρέας πριν κλείσετε το καπάκι. Τα φαγητά πρέπει να 'δένουν' μόνο μετά το τέλος του χρόνου μαγειρέματος. 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο

Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία