Υγιεινό και προσεκτικό μαγείρεμα

Οι χύτρες ταχύτητας Fissler είναι ιδανικές για τη μοντέρνα κουζίνα. Μαγειρεύουν προσεκτικά το φαγητό εξασφαλίζοντας μια υγιεινή διατροφή. Το οξυγόνο που διοχετεύεται έξω από τη χύτρα και οι σύντομοι χρόνοι μαγειρέματος φροντίζουν να διατηρούνται οι βιταμίνες, οι ανόργανες ύλες, τα θρεπτικά συστατικά και το άρωμα. Για αυτό, οι χύτρες ταχύτητας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και απαιτούν προσεκτικό μαγείρεμα. Φυσικά προσφέρουν και τη θαυμάσια δυνατότητα να μειώνετε τους χρόνους μαγειρέματος για βραστά κατσαρόλας και φαγητά με κρέας. Δεν υπάρχει φαγητό ή μέθοδος μαγειρέματος που να μην πραγματοποιεί μια χύτρα ταχύτητας. Σούπες, βραστά, κρέας, ψάρι, λαχανικά, ρύζι και πατάτες, όλα μετατρέπονται σε ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα είτε πρόκειται για μαγείρεμα, ψήσιμο, βράσιμο, μαγείρεμα στον ατμό ή σιγοψήσιμο.

fissler teaserbild7 schnellkochen 01

Θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες

Η θρεπτική αξία του φαγητού είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια ισορροπημένη διατροφή. Η θρεπτική αξία δείχνει την αναλογία των βιταμινών και των ανόργανων υλών στο ενεργειακό περιεχόμενο (kJ) της τροφής.

Τα λαχανικά, οι σαλάτες και τα φρούτα έχουν την υψηλότερη θρεπτική αξία και ακολουθεί το άπαχο κρέας, τα προϊόντα ολικής άλεσης και τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά. Τα φαγητά που μαγειρεύονται σε μια χύτρα ταχύτητας, διατηρούν σε μεγαλύτερο βαθμό τη θρεπτική αξία τους.
Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο