Γρηγορο και προσεκτικο μαγειρεμα με τη χυτρα ταχυτητας

Όλες οι χύτρες ταχύτητας Fissler έχουν ένα δείκτη που δείχνει τη βαθμίδα μαγειρέματος.

Η βαθμίδα για προσεκτικό μαγείρεμα (1ος δακτύλιος) είναι για ευαίσθητα φαγητά, όπως λεπτά λαχανικά και ψάρι. Αυτή η βαθμίδα εξασφαλίζει προσεκτικό μαγείρεμα των βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών.

Η βαθμίδα για γρήγορο μαγείρεμα (2ος δακτύλιος) προορίζεται για φαγητά που απαιτούν μεγάλους χρόνους μαγειρέματος, όπως κρέας, σούπες ή ψητά κατσαρόλας. Εξοικονομεί πολλή ενέργει και άφθονο χρόνο. Ένα ψητό κατσαρόλας, για παράδειγμα, είναι έτοιμο σε 15 αντί σε 50 λεπτά.

fissler infographic 23
fissler teaserbild3 schnellkochen 29

Χρόνοι μαγειρέματος για τη χύτρα ταχύτητας

Οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του φαγητού. Σε περίπτωση αμφιβολίας, προτιμήστε τους πιο σύντομους χρόνους. Προσέξτε ότι οι χρόνοι μαγειρέματος ξεκινούν από τη στιγμή που η βαλβίδα φτάνει την επιθυμητή βαθμίδα μαγειρέματος (δακτύλιος I ή II).

» Κατεβάστε το φυλλάδιο με τους χρόνους μαγειρέματος
Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο