Χυτρες ταχυτητας - γρηγορο, υγιεινο και απλα υπεροχο μαγειρεμα.

fissler teaserbild8 schnellkochen 01

Με το μαγείρεμα με χύτρες ταχύτητας έχετε τριπλό όφελος: εξοικονομείτε χρόνο, εξοικονομείτε ενέργεια και ταυτόχρονα διατηρείτε τις βιταμίνες, τις ανόργανες ύλες, τα θρεπτικά συστατικά και το άρωμα των τροφίμων.

Πως γίνεται αυτό;

Πρώτον, οι χύτρες ταχύτητας μαγειρεύουν σε θερμοκρασίες > 100°C, συνεπώς μειώνουν εντυπωσιακά το χρόνο μαγειρέματος. Αυτό εξοικονομεί έως και 70% του χρόνου σας και 50% της ενέργειας που θα χρειαζόταν κανονικά, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται οι βιταμίνες, οι ανόργανες ύλες και τα θρεπτικά συστατικά.

Επιπλέον το μαγείρεμα στον ατμό, εφόσον το οξυγόνο έχει διοχετευτεί στον αέρα, εξασφαλίζει τη διατήρηση του αρώματος και τα φυσικά χρώματα των τροφίμων.

fissler teaserbild6 schnellkochen 01

Πολυταλέντο.

Η χύτρα ταχύτητας είναι κατάλληλη τόσο για μαγείρεμα θρεπτικού ψητού κρέατος, όσο και για υγιεινό μαγείρεμα λαχανικών και ψαριού στον ατμό. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να μαγειρέψετε ρύζι ή να φτιάξετε ρυζόγαλο; Μπορείτε θαυμάσια να χρησιμοποιήσετε τη χύτρα ταχύτητας χωρίς να τα κάψετε.
Επιπλέον, με τη χύτρα ταχύτητας μπορείτε να ξεπαγώσετε τα τρόφιμα, να τα σιγοβράσετε ή να αφαιρέσετε το χυμό τους.

Δύο ρυθμίσεις.

Κάθε χύτρα ταχύτητας Fissler διαθέτει μια βαθμίδα για προσεκτικό μαγείρεμα (περ. 109° C) για ευαίσθητα τρόφιμα, όπως ντελικάτα λαχανικά, καθώς και μια βαθμίδα για γρήγορο μαγείρεμα (περ. 116° C) για σούπες, κρέας ή βραστά κατσαρόλας.

Αφήστε τον ατμό να φύγει.

Αν η θερμοκρασία στη χύτρα ταχύτητας αυξάνεται πολύ, η αυτόματη λειτουργία απελευθέρωσης ατμού επιτρέπει στον ατμό να διαφύγει εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία στην κατσαρόλα μένει πάντα σταθερή.

Πρώτα η ασφάλεια.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια έχει προτεραιότητα στην Fissler. Το Fissler Euromatic περιορίζει αυτόματα την πίεση στη χύτρα. Με την ενσωματωμένη λειτουργία φραγής της υπολειπόμενης πίεσης, μπορείτε να ανοίξετε τη χύτρα μόνο όταν έχει εκτονωθεί εντελώς η πίεση.

Εύκολος καθαρισμός.

Όλες οι χύτρες ταχύτητας Fissler είναι πανεύκολες στο καθάρισμα.
Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο