Μαγείρεμα με το σωστό τρόπο.

fissler teaserbild2 topfkunde 31

Χρήσιμες πληροφορίες.
Στη μοντέρνα, υγιεινή κουζίνα τα φαγητά ετοιμάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να διατηρούνται οι βιταμίνες, οι ανόργανες ύλες, τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα. Εδώ σας παρουσιάζουμε τρεις τρόπους μαγειρέματος που προστατεύουν το φαγητό σας.

Εύκολο μαγείρεμα στον ατμό.
Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ο πιο εύκολος και προσεκτικός τρόπος μαγειρέματος. Είναι κατάλληλος για ευαίσθητα φρούτα και λαχανικά, για ψάρι αλλά και ευαίσθητα κρέατα όπως μοσχάρι ή κοτόπουλο. Με το μαγείρεμα στον ατμό, το φαγητό βράζει στο χυμό των συστατικών του με προσθήκη λίγου λαδιού και νερού.
Ιδιαίτερα τα υγιεινά φαγητα δεν χρειάζονται λάδι ή απαιτούν την προσθήκη λίγων σταγόνων λαδιού, λίγου βουτύρου ή κρέμας στο τέλος του μαγειρέματος. Επειδή πολλά αρώματα και βιταμίνες είναι λιποδιαλυτά, το λίπος συχνά χρησιμοποιείται γιατί περιέχει το άρωμα του φαγητού.

Νόστιμα ψητά κατσαρόλας.
Το σιγοβράσιμο είναι μια μέθοδος μαγειρέματος, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του λίπους, των υγρών και του ατμού. Το φαγητό πρέπει να ροδίσει ή να σοταριστεί σε λίγο λίπος και κατόπιν να σιγοψηθεί σε λίγο καυτό υγρό με το καπάκι κλειστό. Το σιγοψήσιμο φροντίζει για ιδιαίτερα ζουμερά και αρωματικά ψητά κατσαρόλας. Το σύντομο σοτάρισμα σε λίπος δημιουργεί μια καφέ κρούστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αργότερα για μια νόστιμη σάλτσα. Μπορείτε, επίσης, να σοτάρετε χωρίς λίπος το φαγητό σε ένα αντικολλητικό σκεύος.

Οικονομικό σιγοβράσιμο.
Με το σιγοβράσιμο, το φαγητό μαγειρεύεται σε άφθονο υγρό και σε χαμηλή θερμοκρασία. Το φαγητό απορροφά το νερό με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο όγκος του. Το σιγοβράσιμο είναι μια μέθοδος κατάλληλη για ρύζι και δημητριακά. Η διαδικασία: Ρίχνετε το ρύζι σε κρύο νερό. Ανά ένα φλιτζάνι ρύζι προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό και λίγο αλάτι. Ζεσταίνετε την κατσαρόλα στη μέγιστη βαθμίδα (ηλεκτρική εστία) ή σε μια μέτρια προς υψηλή βαθμίδα (επαγωγική εστία ή εστία αερίου). Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, ρυθμίζετε την εστία στην ελάχιστη βαθμίδα και αφήνετε το ρύζι να φουσκώσει. Η κατσαρόλα πρέπει να είναι πάντα κλειστή για να μην διαφεύγουν τα υγρά. Κατά το σιγοβράσιμο του φαγητού, η θερμοκρασία του υγρού πρέπει να παραμένει πάντα κάτω από το σημείο βρασμού.
Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο