Μέθοδοι προετοιμασίας

fissler teaserbild5 fernoestlich 29

Σοτάρισμα με ανακάτεμα
Το σοτάρισμα με ανακάτεμα γίνεται σε μικρά κομμάτια διαφόρων τροφίμων, γρήγορα και σε πολύ λίγο λάδι. Όλα τα συστατικά πρέπει να ανακατεύονται συνεχώς με την κουτάλα wok. Η κουτάλα wok magic και η σπάτουλα wok black edition της Fissler είναι ειδικά σχεδιασμένες για το στρογγυλό σχήμα τουΤηγάνισμα

Χάρη στο ημισφαιρικό σχήμα και τη μεγάλη επιφάνειά τους, τα wok είναι ιδανικά για τηγάνισμα. Ακόμα και για μεγάλες ποσότητες φαγητού. Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος χαρίζει στα φαγητά μια νόστιμη εξωτερική κρούστα και ζουμερό περιεχόμενο.

fissler teaserbild7 fernoestlich 14

Μαγείρεμα στον ατμό
Με το μαγείρεμα στον ατμό, τα συστατικά διατηρούν το πραγματικό τους άρωμα στο μέγιστο βαθμό. Αυτή η προσεκτική μέθοδος μαγειρέματος διατηρεί τη θρεπτική αξία του φαγητού. Για αυτό το λόγο είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος, αλλά και επειδή είναι απλή και προσφέρει γεύματα με εμφάνιση που ανοίγει την όρεξη. Υπάρχουν πολυάριθμα φαγητά που μαγειρεύονται στον ατμό, από κοτόπουλο με πιπερόριζα μέχρι ζυμαρικά με λαχανικά. Το μαγείρεμα στον ατμό είναι πάντα μια θαυμάσια μέθοδος δημιουργίας νέων γεύσεων.


Το πρόγραμμα wok

 

Η Fissler προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά wok από ανοξείδωτο ατσάλι και χυτό αλουμίνιο. Στα wok από ανοξείδωτο ατσάλι της Fissler ανήκουν επίσης το Genovis και το Magic. Το καντονέζικο wok και το wok με μακριά λαβή εξοπλίζονται με αντικολλητική επίστρωση. Κάθε wok προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα στην προετοιμασία υπέροχων εξωτικών γευμάτων.