Ηγετης της αγορας χαρη στις καινοτομιες

fissler teaserbild quality innovation gr 14

Οι υπέροχες ιδέες παραγωγής διασφαλίζουν εδώ και δεκαετίες την κυριαρχία της μάρκας Fissler στην αγορά σκευών κουζίνας. Αναζητώντας συνεχώς τις ιδανικές λύσεις, η εταιρεία εργάζεται διαρκώς πάνω σε νέες ιδέες, βελτιστοποιώνοντας ωστόσο παράλληλα τα υφιστάμενα προϊόντα. Κάθε χρόνο η Fissler παρουσιάζει με συνέπεια νέα προϊόντα στην αγορά, τα οποία απλοποιούν ακόμα πιο πολύ το μαγείρεμα και εξασφαλίζουν την απόλαυση των πελατών κατά τη διαδικασία του. 

Η Fissler θέτει συνεχώς πρότυπα και καθιερώνει νέες τάσεις στο μαγείρεμα. Αμέτρητες πατέντες, υποδείγματα χρησιμότητας και βραβεία σχεδιασμού, πιστοποιούν τις δυνατότητες απόδοσης της εταιρείας.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα για τη δύναμη καινοτομίας της Fissler, είναι η νέα κορυφαία σειρά solea®.[ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ] Το πρωτοποριακό χείλος επιτρέπει το άδειασμα των υγρών ενώ το καπάκι είναι τοποθετημένο. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε πετσέτες ή γάντια κουζίνας και σουρωτήρια.

Πολλές άλλες καινοτομίες της Fissler έχουν φέρει την επανάσταση στον κόσμο του μαγειρέματος και της απόλαυσης:

• η πρώτη χύτρα ταχύτητας Fissler το 1953,
• το κομψό χείλος στα σκεύη magic για άδειασμα των υγρών χωρίς σταγόνες και πιτσίλισμα,
• ο μοντέρνος συνδυασμός του χυτού αλουμινίου, του γυαλιού και του ανοξείδωτου ατσαλιού στη σειρά black edition,
• το Saft-O-Matic για αυτόματη παροχή υγρών κατά το ψήσιμο στο πλακερό,
• η αντικολλητική επίστρωση Protectal Plus για τηγάνια,
• η κατάλληλη για όλες τις εστίες βάση CookStar, η οποία προσφέρει τέλεια σταθερότητα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στην εστία και κατά συνέπεια εξοικονόμηση ενέργειας.
Eπικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

AΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» αναζήτηση εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο