Ποιοτητα υπο ελεγχο

fissler teaserbild quality control gr 14

Έλεγχος ποιότητας από ανθρώπους και μηχανές

Η Fissler δεν επαφίεται μόνο στα όργανα ακριβείας για τον έλεγχο των προϊόντων της, αλλά και στα διορατικά μάτια των μηχανικών της. Αυτό μεταφράζεται σε εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε φάση της παραγωγής και συνεχή βελτίωση των εργαλείων και των μεθόδων.

Με εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην παραγωγή, η Fissler εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα της ικανοποιούν τα υψηλά κριτήρια των μηχανικών της σε σχέση με την ακρίβεια, τη λειτουργία και τα υλικά, σε κάθε έναν από τους πολυάριθμους ελέγχους ποιότητας. Όλες οι διαδικασίες παρακολουθούνται από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Fissler.

Εν συντομία: όλες οι διαδικασίες στην εταιρεία πιστοποιούνται από την DEKRA και πληρούν το DIN EN ISO 9001. Στην Fissler, η ελεγμένη ποιότητα είναι πάντα συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία εξασφαλίζει ότι όλες οι κατσαρόλες και τα τηγάνια Fissler που αφήνουν τα εργοστάσιά της, ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Η Fissler κατασκευάζει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της σε εργοστάσια στο Idar-Oberstein και το Hoppstädten-Weiersbach, στη διοικητική περιφέρεια του Birkenfeld στο Rheinland-Pfalz.
Eπικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

AΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» αναζήτηση εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο