Η ΜΑΡΚΑ

fissler teaserbild1 thebrand 41

Fissler – "Superbrand Germany"

Η Fissler είναι μια από τις εταιρείες με τη διάκριση "Superbrands Germany 2007". Με αυτό το βραβείο, ο ανεξάρτητος, παγκόσμιος οργανισμός Superbrands® τιμά τα πιο δυνατά επώνυμα προϊόντα και εταιρείες σε περισσότερες από 40 χώρες. 

Για απόλαυση στο μαγείρεμα
Η Fissler είναι συνώνυμο της αυθεντίας στις γερμανικές και τις διεθνείς κουζίνες - η μάρκα που όλοι σκέφτονται όταν πρόκειται να προμηθευτούν κατσαρόλες και τηγάνια. Τα προϊόντα Fissler αντιπροσωπεύουν το μαγείρεμα με απόλαυση και πάθος.

Παγκοσμίως γνωστή
Η Fissler κατασκευάζει σκεύη υψηλής ποιότητας εδώ και πάνω από 170 χρόνια και τα διαθέτει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, το όνομα Fissler αντιπροσωπεύει το μαγείρεμα με απόλαυση και πάθος και είναι συνώνυμο με κορυφαία σκεύη κουζίνας με υψηλή ποιότητα.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στην ιστορία επιτυχίας της Fissler, είναι ο διαρκής προσανατολισμός της στον πελάτη. Εκτός από τα καινοτομικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, η Fissler προσφέρει επίσης συστήματα καθοδήγησης για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση σκευών και τηγανιών στα καταστήματα. Κάθε πελάτης μπορεί να εντοπίσει με την πρώτη ματιά το ιδανικό σκεύος για τις ανάγκες του.

Ένα πλούσιο εύρος υπηρεσιών, όπως παροχή εξειδικευμένων συμβουλών στα καταστήματα, καθώς και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας και οι μακροπρόθεσμες εγγυήσεις μετά την πώληση των προϊόντων, αποτελούν επιπλέον σημαντικά στοιχεία που διασφαλίζουν την έξοχη φήμη της μάρκας Fissler.

 

 

 
Eπικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

AΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» αναζήτηση εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο